Voor gezinnen

Sinds 2015 organiseren we onder de naam WestFit een jaarlijkse skivakantie voor gezinnen.  Onze focus: een uitgebreid skigebied, sneeuwzeker, een gezellig hotel met goede ligging, veel ambiance, en ... betaalbaar. We organiseren ook skilessen i.s.m. de lokale skischool.

NIEUW in 2023:  We keren terug naar Oostenrijk. Naar het prachtige skigebied Arlberg (Warth-Lech-Zurs-St.Anton).  Verblijven doen we in het nieuwe hotel Berghaus Schröcken.

Wanneer?  krokusvakantie 2023

Waar? Oostenrijk, Schröcken - Warth (skigebied Vorarlberg)

Prijs? Op aanvraag. Nog maar 1 tweepersoonskamer beschikbaar!

Inschrijven?  Nog maar 1 kamer vrij voor de krokusvakantie 2023. Neem contact op met ons voor bijkomende info!  Bij interesse laat het ons asap weten via mail: westfit.info@icloud.com

Voor bedrijven

Op zoek naar een "op maat shortski" voor je bedrijf?  Bij WestFit reizen jullie snel en gemakkelijk met het vliegtuig (of met de eigen) wagen naar de bergen.  Zo verlies je weinig tijd en sta je snel en fris op de latten!  Jullie bagage en eigen skimateriaal wordt vooraf met een minibus opgehaald en staat al klaar bij jullie aankomst in het hotel.  Je verblijft steeds in een TOP hotel.   De minder ervaren skiërs kunnen skiles volgen, voor wandelaars kan een wandelprogramma worden uitgewerkt.

Waar? Oostenrijk, Zwitserland of Italië

Interesse?  Laat het ons weten en wij maken vrijblijvend voor u een voorstel op maat (westfit.info@icloud.com of +32 477598838).