Voor gezinnen

Sinds 2015 organiseren we onder de naam WestFit een jaarlijkse skivakantie voor gezinnen.  Onze focus: een uitgebreid skigebied, sneeuwzeker, een gezellig hotel met goede ligging, een ongedwongen sfeer, ...  We organiseren ook skilessen i.s.m. de lokale skischool.

Wegens succes keren we met krokus 2024 terug naar Berghaus Schröcken in Oostenrijk. Skiën doen we in het prachtige skigebied Arlberg (Warth-Lech-Zurs-St.Anton).  Verblijven doen we in supergezellig studio's of chalet in het nieuwe hotel Berghaus dat beschikt over een prachtige wellness en zwembad. De skibus stopt voor het hotel aan de weg, en al skiënd kan je zelfs terug tot aan het hotel.

Wanneer?  krokusvakantie (zondag 11 t.e.m. zondag 18 februari 2024)  Reizen op zondag betekent geen file 😉

Waar? Oostenrijk, Schröcken - Warth (skigebied Vorarlberg)

Prijs? Op aanvraag. Richtprijs: een gezin met 2 volwassenen en 2 kinderen voor verblijf met skipassen €4668.

Inschrijven?  Bij interesse vraag asap naar jouw prijs via mail: westfit.info@icloud.com

 

Voor bedrijven

Op zoek naar een "op maat shortski" voor je bedrijf?  Bij WestFit reizen jullie snel en gemakkelijk met het vliegtuig (of met de eigen) wagen naar de bergen.  Zo verlies je weinig tijd en sta je snel en fris op de latten!  Jullie bagage en eigen skimateriaal wordt vooraf met een minibus opgehaald en staat al klaar bij jullie aankomst in het hotel.  Je verblijft steeds in een TOP hotel.   De minder ervaren skiërs kunnen skiles volgen, voor wandelaars kan een wandelprogramma worden uitgewerkt.

Waar? Oostenrijk, Zwitserland of Italië

Interesse?  Laat het ons weten en wij maken vrijblijvend voor u een voorstel op maat (westfit.info@icloud.com of +32 477598838).