Voor gezinnen

Sinds 2015 organiseren we onder de naam WestFit een jaarlijkse skivakantie voor gezinnen.  Onze focus: een uitgebreid skigebied, sneeuwzeker, een gezellig hotel met goede ligging, veel ambiance, en ... betaalbaar. We organiseren ook skilessen i.s.m. de lokale skischool.

NIEUW in 2022:  Voor de eerste keer trekken we naar Zwitserland🇨🇭. Naar het prachtige skigebied Adelboden-Lenk, gekend voor zijn jaarlijkse 'Weltcup Ski wedstrijd'.  Verblijven doen we in het nieuwe trendy hotel "Revier Mountain Lodge" (www.revierhotels.com). Een TOP-hotel gelegen midden in het centrum van Adelboden op wandelafstand (100m) van de skiliften.

Wanneer?  krokusvakantie 2022 (zondag 27 februari - zondag 6 maart 2022)

Waar? Zwitserland (Adelboden-Lenk, 200 km pistes)

Prijs? Richtprijs voor een gezin van 4 pers (2 volw + 2 kids): €3250 (Prijs incl hotel 7 nachten met ontbijt en skipas 6 dagen. Keuze uit grote familiekamer of 2 aparte kleine kamers. Je exacte prijs is op aanvraag en wordt berekend adhv je kamerkeuze, leeftijd kids en aantal skipassen.)

Inschrijven?  Voorlopig zijn er 40 personen ingeschreven (op totaal aantal van 60 bedden). Er zijn dus nog enkele kamers vrij voor de krokusvakantie 2022. Neem contact op met ons voor bijkomende info!  Bij interesse laat het ons asap weten via mail: westfit.info@icloud.com

Voor bedrijven

Op zoek naar een "op maat shortski" voor je bedrijf?  Bij WestFit reizen jullie snel en gemakkelijk met het vliegtuig (of met de eigen) wagen naar de bergen.  Zo verlies je weinig tijd en sta je snel en fris op de latten!  Jullie bagage en eigen skimateriaal wordt vooraf met een minibus opgehaald en staat al klaar bij jullie aankomst in het hotel.  Je verblijft steeds in een TOP hotel.   De minder ervaren skiërs kunnen skiles volgen, voor wandelaars kan een wandelprogramma worden uitgewerkt.

Waar? Oostenrijk, Zwitserland of Italië

Interesse?  Laat het ons weten en wij maken vrijblijvend voor u een voorstel op maat (westfit.info@icloud.com of +32 477598838).