Voor gezinnen

Sinds 2015 organiseren we onder de naam WestFit een jaarlijkse skivakantie voor gezinnen.  Onze focus: een uitgebreid skigebied, sneeuwzeker, een gezellig hotel met goede ligging, veel ambiance, en ... betaalbaar. We organiseren ook skilessen i.s.m. de lokale skischool.

Up-date?  Wegens de corona-maatregelen wordt de skireis naar Bad Hofgastein in 2021 geannuleerd. De skireis naar Maria Alm gaat (voorlopig) wel nog door. Hier hebben we een beperkt aantal kamers en appartementen ter beschikking in 3 verschillende hotels/pensions.

Wanneer?  krokusvakantie 2021 (zaterdag 13 - zaterdag 20 februari 2021)

Waar? Oostenrijk (Hochkönig, 120 km pistes)

Prijs? volw: €995  kids: €755 (Prijzen incl hotel in HP en skipas 6 dagen.)

Inschrijven?  Er zijn nog enkele kamers/appartementen vrij voor de krokusvakantie 2021. Neem contact op met ons voor bijkomende info!

Wil je met krokus 2022 met WestFit gaan skiën? Dat kan wel! Er komt een extra hotel en nieuw skigebied bij, dus ook 60 extra mensen kunnen mee!  Bij interesse laat het ons asap weten via mail: westfit.info@icloud.com

Voor bedrijven

Op zoek naar een "op maat shortski" voor je bedrijf?  Bij WestFit reizen jullie snel en gemakkelijk met het vliegtuig (of met de eigen) wagen naar de bergen.  Zo verlies je weinig tijd en sta je snel en fris op de latten!  Jullie bagage en eigen skimateriaal wordt vooraf met een minibus opgehaald en staat al klaar bij jullie aankomst in het hotel.  Je verblijft steeds in een TOP hotel.   De minder ervaren skiërs kunnen skiles volgen, voor wandelaars kan een wandelprogramma worden uitgewerkt.

Waar? Oostenrijk, Zwitserland of Italië

Interesse?  Laat het ons weten en wij maken vrijblijvend voor u een voorstel op maat (westfit.info@icloud.com of +32 477598838).