Home / Vakanties / Skivakanties

Voor gezinnen

Sinds 2015 organiseren we onder de naam WestFit een jaarlijkse skivakantie voor gezinnen.  Onze focus: een uitgebreid skigebied, sneeuwzeker, een gezellig hotel met goede ligging, veel ambiance, en ... betaalbaar. We organiseren ook skilessen i.s.m. de lokale skischool.

Wanneer?  krokusvakantie 2019

Waar? Oostenrijk (Hochkönig, 120 km pistes)

Prijs? volw: €925  kids: €515 (Prijzen incl. hotel in HP en skipas.)

Inschrijven? max. 60 plaatsen (VOLZET)    Interesse om krokus 2020 met ons gaan te skiën? Laat het ons alvast weten via mail: westfit.info@icloud.com

Voor bedrijven

Op zoek naar een "op maat shortski" voor je bedrijf?  Bij WestFit reizen jullie snel en gemakkelijk met het vliegtuig naar de bergen.  Zo verlies je weinig tijd en sta je snel en fris op de latten!  Jullie bagage en eigen skimateriaal wordt vooraf met een minibus opgehaald en staat al klaar bij jullie aankomst in het hotel.  Je verblijft steeds in een TOP hotel.   De minder ervaren skiërs kunnen skiles volgen, voor wandelaars kan een wandelprogramma worden uitgewerkt.

Waar? Oostenrijk of Italië

Interesse?  Laat het ons weten en wij maken vrijblijvend voor u een voorstel op maat (westfit.info@icloud.com of +32 477598838).