Home / Vakanties / Fietsvakanties

Fietsvakantie in Oostenrijk voor families

TRY-OUT

Voor aktieve gezinnen die ook graag fietsen tijdens hun vakantie.  We fietsen in de prachtige Hochkönig regio en hebben onze uitvalsbasis in het pittoreske dorp Maria Alm. Het vriendelijke personeel van hotel Niederreiter***S staat te popelen om jullie te ontvangen.  U verblijft 8 nachten in dit gezellige hotel dat midden in het autoluwe centrum is gelegen.  Vanop het terras heeft u zicht op de MTB-flowtrail die tot aan het hotel loopt.  De gratis (fiets)lift ligt trouwens naast het hotel en brengt je snel naar de top van de berg!

We hebben een 6-daags gevarieerd fietsprogramma voor u uitgewerkt met wegritten voor de koersfiets, MTB-tochten, MTB-flowtrails en e-MTB ritten.  Elke fietsdag staat er minimum één wegrit en twee MTB-ritten van een verschillend niveau geprogrammeerd. Kinderen vanaf circa 10 jaar kunnen deelnemen aan het fietsprogramma indien ze over een goede basisconditie beschikken. Het fietsprogramma plannen we meestal in de voormiddag, zo heb je de namiddag en avond nog vrij voor meer "family-time". De fietstochten worden begeleid door trainers van 'WestFit' i.s.m. lokale fietstrainers van 'Bike Max'.

Alles kan, niets moet op deze vakantie. Je kiest elke dag zelf, of je met een groep mee gaat fietsen, of je er zelf op uit trekt. Verder is er een groot aanbod van leuke activiteiten in de regio: zwembaden, glijbanen, boogschieten, wandeltochten, rodelbanen, de stad Salzburg, het meer van Zell am See, ...

Periode? 17 - 25 augustus 2019

Prijs?

  • volwassene: €680
  • kind 3-5j: €260 (zonder fietsprogramma)
  • kind 6-12j: €420
  • kind 13-16j: €495

Kinderkortingen enkel geldig bij verblijf op de kamer van 2 betalende volwassenen.  Volgende aangepaste prijzen op aanvraag: single kamer; kind(eren) met 1 ouder op de kamer; gezinnen met 3 of meer kinderen.

Inbegrepen?

  • hotel 8 nachten in half pension (recent gerenoveerde kamers)
  • gebruik wellness, gratis Wifi en gratis parking
  • reisbegeleiding aanwezig (WestFit)
  • 6-daags begeleid fietsprogramma (trainers WestFit en Bike Max)
  • Hochkönig Card: gratis gebruik van alle operationele liften in Maria Alm, Dienten en Mühlbach, gratis wandelbussen, 1 gratis rodel-afdaling op de Biberg, gratis toegang tot tennisbanen en openluchtzwembad van Maria Alm, 1 maal gratis toegang tot het 'Hohe Tauern National Park Museum'.

Korting?  Niet fietsers: - €60

Inschrijven? Dit kan enkel via e-mail naar westfit.info@icloud.com (niet via het inschrijvingsformulier).